11.09.2012 г.

Есенна планьорка

Някак си успях да го направя. Да си счупя пръста на крака и да прекарам 30 дни от лятото на легло. Това беше отдавна, де, сега няма и следа от зверските болки и досадното куцане. Идеята ми беше, че междувременно взех, че си написах дипломната работа, защото с друг "свободен" месец едва ли щях да разполагам скоро. Не стана както си я бях представяла, в смисъл - идеална, но утехата ми е, че ако не друго, поне накрая стана.

Ето и темата ми: "Amazon в голямата шесторка на световното книгоиздаване. Експериментален модел за обединяване на функциите на издател, търговец, библиотека" - много хубава и тъй като досега не бе разработвана, се оказа и печеливша. Писаха ми 6.00 и когато дойде времето да си взема дипломата, ректорът ще ми даде някаква грамота за принос, не разбрах какъв точно (?), но се отчитал само при пълните шестици. Вярвам, че е късмет, защото ми харесва да вярвам, че имам.

Няма да запиша магистратура тази година. Така реших, не ми се занимава още, а и не знам какво искам да уча. Вместо това следващите месеци, както вече нееднократно ме изшегуваха, ще работя върху себе си. Точно така, доста работа има за вършене, но положението не е съвсем безнадеждно! Така, де, не съм Безнадежден случай (по Греъм Грийн)!

А сега изчезвам и "дим да ме нямааа"...
.

0 коментара:

Публикуване на коментар